Kā deaktivizēt vai izdzēst Facebook iPhone tālrunī

Šajā rakstā ir paskaidrots, kā neatgriezeniski izdzēst Facebook iPhone tālrunī, kā īslaicīgi deaktivizēt Facebook tālrunī iPhone un kā atkārtoti aktivizēt Facebook, ja pārdomājat. Mēs arī apskatīsim, kā to izdarīt pielāgojiet savus Facebook privātuma iestatījumus stingrākai kontrolei pār saviem datiem. Kustība uz Facebook dzēšanu vai deaktivizēšanu turpina gūt panākumus, pieaugot strīdiem, piemēram, platformas nepareiza lietotāja datu apstrāde , tā nevēlēšanās noņemt viltus reklāmas , un par to ziņots manipulācijas ar lietotāju emocijām . Ja domājat, vai ir pienācis laiks pievienoties kustībai un atpūsties no Facebook, turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kā deaktivizēt Facebook lietotnē no sava iPhone.

Saistīts: Kā iestatīt ekrāna laika ierobežojumus noteiktām iPhone un iPad lietotnēm (atjaunināts 2019. gadam)



Kas ir šajā rakstā:

Kā izdzēst Facebook kontu iPhone

Veicot šīs darbības, lai neatgriezeniski izdzēstu Facebook iPhone tālrunī, iespējams, vēlēsities lejupielādēt savu Facebook datu kopiju, lai izmantotu informāciju dzēšanas procesa laikā. Ņemiet vērā: lai gan jūsu profils vairs nebūs redzams vai meklējams, var paiet līdz pat 90 dienām, līdz Facebook visu izdzēsīs, kā arī Facebook Messenger tiks izdzēsts. Ja jūs interesē digitālo pakalpojumu samazināšana kopumā, jūs varētu interesēt mācīšanās kā atcelt Disney Plus .

Ja izlemjat, ka tomēr nevēlaties dzēst Facebook, un kopš procesa aktivizēšanas ir pagājušas mazāk nekā 30 dienas, varat atcelt dzēšanu. Pēc 30 dienām tas ir galīgs. Ja bažas rada privātums, iespējams, vēlēsities to izpētīt kā jūs varat neļaut Facebook jums izsekot .

  1. Palaidiet Facebook lietotne savā iPhone tālrunī.
  2. Pieskarieties Izvēlnes ikona apakšējā labajā stūrī.
  3. Velciet uz leju līdz apakšai un pieskarieties Iestatījumi un konfidencialitāte.

      trīs līniju ikona   facebook iestatījumi un privātums
  4. Krāns Iestatījumi .
  5. Velciet uz leju un pieskarieties Konta īpašumtiesības un kontrole .

      facebook iestatījumi   facebook konta īpašumtiesības un kontrole
  6. Krāns Deaktivizēšana un dzēšana .
  7. Izvēlieties Dzēst kontu un pieskarieties Turpiniet uz konta dzēšanu .

      deaktivizēt un izdzēst facebook   facebook konta dzēšana
  8. Pārskatiet iespējas deaktivizēt Facebook vai arhivēt ziņas.
  9. Krāns Lejupielādēt ja vēlaties saglabāt savus datus pirms Facebook dzēšanas.
  10. Kad esat gatavs, pieskarieties Dzēst kontu .

      dzēst facebook
  11. Ievadiet savu paroli, lai apstiprinātu konta īpašumtiesības, un pieskarieties Turpināt .
  12. Krāns Dzēst kontu lai apstiprinātu, ka vēlaties dzēst Facebook.

      dzēst facebook ievadiet paroli   apstipriniet facebook dzēšanu

Kā deaktivizēt Facebook lietotnē no sava iPhone

Ja vēlaties atpūsties pakalpojumā Facebook, bet nevēlaties dzēst savu Facebook kontu, veiciet šīs darbības, lai lietotnē deaktivizētu Facebook kontu. Ja vēlaties, vēlāk varat atkārtoti aktivizēt Facebook. Deaktivizējot Facebook savā iPhone tālrunī, jūsu profils nebūs redzams citiem lietotājiem, bet jūsu ziņojumi būs redzami.

  1. Palaidiet Facebook lietotne savā iPhone tālrunī un pieskarieties izvēlnes ikona apakšējā labajā stūrī
  2. Velciet uz leju līdz apakšai un pieskarieties Iestatījumi un konfidencialitāte

      trīs līniju ikona facebook lietotne   trīs līniju ikona
  3. Krāns Iestatījumi .
  4. Vēlreiz velciet uz leju un pieskarieties Konta īpašumtiesības un kontrole .

      facebook lietotnes iestatījumi   facebook lietotnes konta īpašumtiesības
  5. Krāns Deaktivizēšana un dzēšana .
  6. Izvēlieties deaktivizēt kontu un pieskarieties Pārejiet uz sadaļu Konta deaktivizēšana .

      deaktivizēt facebook kontu   dzēst facebook kontu
  7. Ievadiet savu Facebook paroli, ja tas tiek pieprasīts.
  8. Ievadiet Facebook deaktivizēšanas iemeslu un pieskarieties Turpināt.

      iemesls, kāpēc es'm deactivating facebook
  9. Ritiniet uz leju un atlasiet, cik ilgi vēlaties deaktivizēt Facebook.
  10. Krāns Gatavs un pēc tam pieskarieties Turpināt .


  11. Krāns Deaktivizējiet manu kontu lai pabeigtu deaktivizēšanu.

Kā atkārtoti aktivizēt Facebook

Neatkarīgi no tā, vai izvēlējāties dzēst Facebook vai deaktivizēt savu Facebook kontu, Facebook atkārtotas aktivizēšanas process ir vienāds. Vienīgā atšķirība ir tāda, ka, lai gan deaktivizētu kontu var atkārtoti aktivizēt jebkurā laikā, ja esat izdzēsis savu Facebook kontu, jums ir tikai 30 dienas, lai pārdomātu un atkārtoti aktivizētu.

  1. Atveriet Facebook lietotne .
  2. Piesakieties ar savu e-pastu vai tālruņa numuru un paroli.
  3. Jūsu Facebook konts tagad ir atkārtoti aktivizēts.

Kā mainīt savus Facebook konfidencialitātes iestatījumus

Ja vēlaties turpināt lietot platformu, bet stingrāk kontrolējot savu privātumu un datus, ko Facebook glabā par jums, piemēram, atrašanās vietas un sejas atpazīšanu, varat vienkārši pielāgot savus privātuma un drošības iestatījumus.

  1. Palaidiet Facebook lietotne savā iPhone tālrunī un pieskarieties izvēlne ikonu apakšējā labajā stūrī
  2. Velciet uz leju līdz apakšai un pieskarieties Iestatījumi un konfidencialitāte

      trīs līniju ikona   facebook iestatījumi un privātums
  3. Pieskarieties Konfidencialitātes saīsnes .
  4. Izlasiet dažādus privātuma un datu iestatījumus un pielāgojiet tos, kā vēlaties.

      facebook lietotnes konfidencialitātes iestatījumi   facebook privātuma un datu opcijas

Pirms deaktivizējat Facebook, ņemiet vērā, ka varat to izmantot ekrāna kopīgošanai !